IZJAVA O PRIVATNOSTI

1.            UVOD

Voditelj osobnih podataka je Atlas Rabac d.o.o.

Atlas Rabac , putnička agencija d.o.o.   priznaje i cijeni Vaše pravo na povjerljivost podataka te se obvezuje očuvati sigurnost podataka koje putem  internet stranicehttp://www.atlas-istra.hr prikupi.

 Atlas Rabac prikuplja, obrađuje i čuva Vaše osobne podatke sukladno EU Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR) i drugim važećim propisima. Podaci neće bit proslijeđeni trećim osobama ili iznijeti u treće zemlje, osim u slučaju potrebe za realizacijom ugovorenih usluga (npr. smještaj, prijevoznik,vodič, pratitelj, osiguranje).

Smatrat ćemo da daljnje korištenje internet stranice http://www.atlas-istra.hr  predstavlja Vaše prihvaćanje svih u nastavku opisanih uvjeta.

 

2.            KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA

Vaši osobni podaci se prikupljaju i koriste samo na temelju podataka koje Ste dobrovoljno dali Atlasu Rabac, bilo registracijom (prilikom registracije koristit će se osobni podaci kao što su: ime i prezime, adresa, grad, e-mail, datum ili samo godina rođenja) ili korištenjem internet stranicehttp://www.atlas-istra.hr .

Prikupljeni osobni podaci se čuvaju u elektroničkom obliku, te se primjenjuju sve odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bi se spriječila povreda osobnih podataka. Zaprimljene e-mailove  s Vašim osobnim podacima Atlas Rabac će koristit samo u svrhu ispunjavanja Vaših zahtjeva.

 

3.            REZERVACIJA

Pri rezervaciji smještaja, putovanja ,izleta, transfera, rent-a-bike ili druge usluge  Atlas-a Rabac bit će potrebni osobni podaci nositelja rezervacije koji mora biti punoljetan (npr. ime, adresa, kontakt telefon i sl.) i podaci ostalih korisnika usluge (npr. ime, datum rođenja). Samo neophodni podaci za realizaciju usluge bit će dostupni isključivo partnerima u realizaciji  smještaja, prijevoza, osiguranja, vodiča i pratitelja putovanja].

Napominjemo da je registracija na internet stranici http://www.atlas-istra.hr dozvoljena isključivo osobama starijima od 18 godina. Prilikom registracije nahttp://www.atlas-istra.hrkorisnik samostalno bira lozinku te je sukladno tome sam odgovoran za njenu zaštitu i sprečavanje zlouporabe od strane trećih osoba.


4.            KOLAČIĆI

Atlas Rabac  ne zadržava pravo korištenja kolačića na http://www.atlas-istra.hr


5.            POVEZNICE

Internet stranica http://www.atlas-istra.hr sadrži poveznice na druge Internet stranice (npr. Facebook, Instagram, Hoteli, zračne luke, vremenske prognoze). Sukladno tome upozoravamo i molimo korisnike da uzmu u obzir kako Atlas Rabac ne može biti odgovoran za poštivanje privatnosti na spomenutim Internet strancima. Stoga korisnike potičemo na čitanje Izjave o privatnosti svake Internet stranice kojoj pristupaju


6.         DIGITALNI MARKETING

Kontakt informacije, kao što su ime i e-mail adresa, su neophodne u slučaju kada želite koristiti usluge primanja promotivnih materijala od strane Atlas-a Rabac. Promotivni materijali podrazumijevaju informacije o uslugama i posebnim ponudama te novostima (engl. newsletter).

Usluga se može onemogućiti u bilo kojem trenutku na način da se aktivira poveznica „Odjava“ na kraju e-maila ili slanjem zahtjeva za brisanjem sa popisa za digitalni marketing


6.           DIGITALNI MARKETING

Kontakt informacije, kao što su ime i e-mail adresa, su neophodne u slučaju kada želite koristiti usluge primanja promotivnih materijala od strane [Društva]. Promotivni materijali podrazumijevaju informacije o uslugama i posebnim ponudama te novostima (engl. newsletter)

Usluga se može onemogućiti u bilo kojem trenutku na način da se aktivira poveznica „Odjava“ na kraju e-maila ili slanjem zahtjeva za brisanjem sa popisa za digitalni marketing na atlas-rabac@pu.t-com.hr.


7.            SIGURNOST

Atlas Rabac poduzima sve mjere sigurnosti kako bi se zaštitili podaci korisnika, tijekom unosa i prijenosa, obrade podataka, te prilikom pohrane. Pristup podacima je ograničen i imaju ga samo oni zaposlenici kojima su isti potrebni radi obavljanja poslovnih aktivnosti.

Osobni podaci koji su Atlas-u Rabac ustupljeni prilikom registracije čuvat će se za vrijeme postojanja Internet stranice odnosno za vrijeme trajanja registracije korisnika. Svi podaci koji su Atlas-u Rabac ustupljeni prilikom registracije na Internet stranici, biti će uništeni najkasnije prilikom gašenja iste.

Korisnici u bilo kojem trenutku imaju pravo zatražiti obavijest o tome koji se njihovi osobni podaci obrađuju od strane Atlas-a Rabac, odnosno da se isti izmjene ili obrišu, slanjem zahtjeva na atlas-rabac@pu.t-com.hr.


8.            OBAVIJESTI O PROMJENAMA

U slučaju promjena vezanih za pravila o poštivanju privatnosti obavijest će biti objavljena na naslovnoj stranici Internet stranice s ciljem upoznavanja korisnika.

 

Atlas Rabac, putnička agencija d.o.o.

Ulica Svetog Andrije 4, 52221 Rabac

T: 062 872 268,  fax: 052 872 958

E: atlas-rabac@pu.t-com.hr

Prva verzija dokumenta, 24.05.2018

POLITIKA INFORMACIJSKE SIGURNOSTI ATLAS RABAC

POLITIKA ZAŠTITE OSOBNIH PODATAKA ATLAS RABAC