O nama

Atlas Rabac, putnička agencija, d.o.o osnovana je 1999. godine sa sjedištem u Rapcu. Agencija ima stalno zaposlena dva djelatnika. Bavimo se organiziranjem jednodnevnih izleta, tura i paket aranžmana, te nudimo razne turističke usluge koje uključuju smještaj, transfere autobusima i vlastitim kombi vozilima.

MISIJA AGENCIJE
Misija putničke agencije Atlas Rabac je pružanje visoke kvalitete  usluga  organizacije i provedbe jednodnevnih izleta,  vlastitih paket aranžmana i transfera, te  omogućiti gostima nezaboravne doživljaje u destinaciji.

VIZIJA  AGENCIJE
Putnička agencija  Atlas Rabac  prepoznata kao specijalist za destinacijski menadžment u Istri.

POLITIKA KVALITETE AGENCIJE
Atlas Rabac putnička je agencija specijalizirana za destinacijski menadžment u Istri. Politika kvalitete provodi se  stalnim unapređenjem kvalitete  u svim dijelovima poslovanja i poslovnim procesima u okviru pružanja turističkih usluga  našim korisnicima. Ona je temelj za postizanje zadovoljstva svih naših djelatnika, poslovnih partnera, korisnika naših usluga kao i društva u cjelini. U skladu s tim kontinuirano radimo na edukaciji svih zaposlenih i poboljšanju komunikacije prema klijentima i zaposlenicima.

Želja nam je pružiti našim gostima neponovljiv doživljaj, koji će u potpunosti ispuniti sve njihove zahtjeve i nadmašiti njihova očekivanja. Kako bismo to postigli provodimo redovito ispitivanje zadovoljstva klijenata.

Kvaliteta naših usluga jamči se sustavom kvalitete u skladu s normom ISO 9001:2015, opisanim u Priručniku kvalitete i pripadajućoj dokumentaciji.
S priručnikom kvalitete upoznati su svi naši djelatnici.

Politika kvalitete  usklađena je s misijom, vizijom, strategijom i ciljevima Agencije. Kroz uvođenje koncepta društveno odgovornog poslovanja, Agencija doprinosi napretku zajednice, očuvanju okoliša i društva u cjelini.

ZAŠTO ATLAS RABAC

1. članica Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA);

2. certificirani specijalist za DMK ( destination menagement company);

3. održivo poslovanje - certifikat Travelife Engaged;

4. sustav upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001:2015;

5.  više od 18 godina iskustva;

6.  tisuće zadovoljnih gostiju;

7. svaki dan na usluzi u destinaciji;

8. točna lokacija objekata na karti;

9. osiguranje Vašeg novca pokriva polica Allianz-a;

10. Član HGK

Predstavnica Uprave za kvalitetu

Rosana Juričić