Najam bicikla

Obogatite svoj odmor u Istri. Iznajmite e -bicikle i uživajte u predivinim istarskim krajolicima i nebrojenim stazama.

Bavimo se iznajmljivanjem e- bicikala sa više od 5 godina iskustva. Specijalizirani smo za iznajmljivanje e- brdskih bicikala, jer većina lokalnih puteva i staza su za takvu vrstu bicikala. Naše usluge se sastoje od iznajmljivanja bicikla, savjete o lokalnim stazama, isporuke bicikla do i od smještaja.
Zaboravite na nekoliko dana na vozilo s četiri kotača što će vam pomoći da se potpuno opustite, a istovremeno ćete imati koristi od električnog motora, koji vam olakšava i pomaže na grubim rutama, poboljšavajući vaše fizičke performanse.
Iznenađenje koje će vam dati otkrivanje raznolikog područja istočne Istre pružit će vam veliko osobno zadovoljstvo.

 Zaronite u Jadransko more, popnite se na bicikl i suočite se s usponima okolnih brdašca prije prepuštanja uživanju u delicijama konoba razmještenih izvan naseljenih mjesta.Na istom usponu, vožnja na zemljanom putu je mnogo teža, pa je tu presudna pomoć električnog motora.

 Zapravo je to  novi sportski način provođenja  praznika! Probajte i vi!

Ako boravite u Labinu, Rapcu ili u kućama za odmor u lokalnim selima, iznajmljivanje bicikla za vrijeme boravka ili samo za jednodnevni izlet, odličan je način da upoznate Istru i uživate u prirodi i vožnji po pregršt zanimljivih staza i ruta.
 
Generalna ponuda bicikala:
E - mountain bike Giant
lgDodatna oprema
lgBiciklističke kacige (mogućnost prilagodbe veličine)
lgPumpa za gume
lgKit za popravak gume
lgSigurnosni lokot (plastificirana sajla sa bravom i ključem)
lgAlat

Molimo da da bicikle rezervirate unaprijed na tel. ili emailom da bi bili sigurni da ćemo imati odgovarajuće veličine bicikala i da smo ovdje za vas.

Dostava u smještaj na upit

RENT-A E- BIKE 2021 cijene
 
VIDEO  OVDJE:

KONTAKT KLIKNI OVDJE: