ATLAS ISTRA

Vaš najbolji izbor na putovanju

Saznaj više

Kamen - ugljen ...

...i onda je sve počelo

Saznaj više

RABAC

Biser Kvarnera

Saznaj više

IZDVOJENE TURE

ISTRIA TOUR

385.00 HRK

ROVINJ TRANSFER

165.00 HRK

POREČ TRANSFER

165.00 HRK

PLITVIČKA JEZERA - NACIONALNI PARK

0.00 HRK

NACIONALNI PARK BRIJUNI (s autobusom)

460.00 HRK

VENECIJA - ITALIJA

550.00 HRK

VRTOVI SENTONE

385.00 HRK

PULA

195.00 HRK

OPATIJA

195.00 HRK

FISH PICNIC

200.00 HRK

GASTRO BIKE TOUR

0.00 HRK

PLAVA SPILJA (CRES)

200.00 HRK

OPATIJA TRANSFER

165.00 HRK

Novosti

18 May 2019
28 Apr 2018

Izleti nezaboravnih doživljaja

Iskoristite posjet Labinu i Rapcu uživajući u atraktivnim specijaliziranim izletima agencije Atlas Rabac koje ćete još dugo pamtiti nakon posjeta Labinu i Rapcu. Poludnevni izlet „Sent

Saznaj više
28 Apr 2018

13. regata Labinska republika, Rabac, 19. 5.

Uživajte u bijelim jedrima na tradicionalnoj regati krstaša Labinska republika. Jedna od najposjećenijih regata u Istri i na Kvarneru okuplja posada iz Istre i Kvarnera te je ujedno i turisti

Saznaj više
28 Apr 2018

Rabac je turističko središte i luka na jugoistočnoj obali Istre, smješteno u lijepoj uvali nadomak Labina. Uvalu s lijepom šljunčanom plažom okružuje bujna vegetacija, a samo je naselje poznato po kvalitetnoj turističkog ponudi. U Rapcu se nalaze prekrasne šljunčane plaže kao što su Maslenica, Sv. Andrea, Lanterna i Girandella, koje su dobile „Plavu zastavu“. Šetnica uz more pogodna je za  vožnju biciklom, trčanje ili rolanje, mnoštvo restorana vrsne gastronomske ponude te brojni sportski sadržaji na plaži, čine Rabac atraktivnim ljetovalištem ovog dijela istarske obale. Tijekom ljeta u Rapcu se organiziraju brojne fešte na kojima se mogu zabaviti i mladi a i oni malo stariji.
 
Atlas Rabac, putnička agencija, d.o.o osnovana je 1999. godine sa sjedištem u Rapcu. Bavimo se organiziranjem jednodnevnih izleta, tura i paket aranžmana, te nudimo razne turističke usluge koje uključuju smještaj, transfere autobusima i vlastitim kombi vozilima.
 
Naše cijene su razumne, pomno razmotrene s namjerom da zadovolje potrebe naših klijenata.
Misija putničke agencije Atlas Rabac je pružanje visoke kvalitete  usluga  organizacije i provedbe jednodnevnih izleta,  vlastitih paket aranžmana i transfera, te  omogućiti gostima nezaboravne doživljaje u destinaciji.
 
Atlas Rabac putnička je agencija specijalizirana za destinacijski menadžment u Istri. Politika kvalitete provodi se  stalnim unapređenjem kvalitete  u svim dijelovima poslovanja i poslovnim procesima u okviru pružanja turističkih usluga  našim korisnicima. Ona je temelj za postizanje zadovoljstva svih naših djelatnika, poslovnih partnera, korisnika naših usluga kao i društva u cjelini. U skladu s tim kontinuirano radimo na edukaciji svih zaposlenih i poboljšanju komunikacije prema klijentima i zaposlenicima.
 
Želja nam je pružiti našim gostima neponovljiv doživljaj, koji će u potpunosti ispuniti sve njihove zahtjeve i nadmašiti njihova očekivanja.
 
Kvaliteta naših usluga jamči se sustavom kvalitete u skladu s normom ISO 9001:2015

Galerija